Geniet van brandkast en faciliteit! - Xeeder

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenHotelenergie - besparingsschakelaar

T5557 de Energie van het Kaarthotel - besparingsschakelaar met de Antislipfunctie van de Bedradingsspaander

Ik ben online Chatten Nu

T5557 de Energie van het Kaarthotel - besparingsschakelaar met de Antislipfunctie van de Bedradingsspaander

Gedetailleerde productomschrijving
Type: EM, T5557-kaart Maat: 86*86*45
Mechanische levensduur: 10 jaar kleur: witte
Materiaal: ABS Toepassing: Het kan thuis worden gebruikt

 
 
Wanneer de gasten de ruimte verlaten en de deurkaart (ben zeker om kaarten te trekken omdat de gasten deze kaart moeten gebruiken terug komen de deur) openen verwijderen, deze schakelaar afgesneden macht automatisch na 10 seconden. Het heeft vele voordelen, bijvoorbeeld, directe economische voordelen brengen aan het hotel, het elektroleven van ruimten uitbreiden, de factor van de elektriciteitsveiligheid van ruimten verbeteren en globale „groene geroepen energie“ in overeenstemming zijn.
EIGENSCHAPPEN
 • Nieuw en hoog - kwaliteit
 • Gemaakt van ingevoerde loodvrije brand - vertragersmaterialen, meer veiligheid
 • Voor EM, T5557-kaart
 • Na 10s-vertraging, de automatisch afgesneden macht
 • Elegante verschijning, geschikt voor sterhotel
 • Met de antislipfunctie van de bedradingsspaander
 • Outputstroom tot 30A
Specificaties
Kaarttype EM, T5557-kaart
Materiaal Flame-retardant materiële invoer van PC
Te sterke intensiteitvoltage AC 220V of AC 110V gelijkstroom 12V, gelijkstroom 5V, enz.
Te sterke intensiteitstroom 30A
Vertragingstijd 10 seconden
Afmetingen “ x 85mm x 85mm x 45mm/3,35 3,35“ x 1,77“
Werkend Voltage AC 180V ~ 250V
Kleur Wit
 • AC 180V~250V
 • Maximum 30A-stroom
 • Witte kleur
 • Vlam Ophoudende ABS
 • Het werk door correcte Logeerkamerkaart (Mifare 1K/SLE4442 IC) op te nemen
 • Vertraging 15sec
 • Grootte: 86x86x48mm (29mm in muur)
 • Geïntegreerd in Xeeder-het Systeem van het Hotelslot
 
Met de ontwikkeling van menselijke beschavingen en moderne steden, de consumptie van energieverhogingen. De wereld is geleid tot de energiecrisis.
Veel energie wordt verspild elke dag. Het is dringend en voordelig aan onze nakomelingen om energie te besparen en de efficiency te verbeteren van het gebruiken van energie.
Het is een aan de gang zijnde dilem ma voor de wereld geweest contently te vertellen om zijn energie te besparen, en op te houden verspillend wat aan ons is verstrekt, nochtans houdt de wereld enkel verspillend wat links van de energiebron is.
De energie Gecontroleerde Eenheid die als ECU wordt bekend, is zo klein en lichtgewicht aangezien een licht de muur inschakelt.
Het wordt ontworpen om stroomlevering voor wat af te snijden of alle elektroafzet binnen een ruimte of een bepaald gebied zo wanneer dit gebied niet wordt gebruikt, het helpt sparen macht en gebruik minder macht.
Deze eenheid kan binnen een groep ruimten, en uit deur het leven gebied, of een normale huis of bureauruimte worden geïnstalleerd.
Wanneer uw kaart in ECU wordt opgenomen, start het automatisch de macht in de ruimte op, of ooit wordt de krachtbron het verbonden waarmet. En wanneer de kaarthouder kaart terwijl verlatend de ruimte te voorschijn haalt, wordt de macht onmiddellijk afgesneden.

Het wordt reeds ingestemd met door hotels en bureau die van deze eenheid gebruik maken aangezien het rendabel, is en veel ruimte niet bij allen opneemt. Aangezien u uw kaart in de eenheid houdt, wanneer u de ruimte verlaat, is de kaart gemakkelijk te vinden.
Is de Xeederenergie Gecontroleerde Eenheid geïntegreerd in Xeeder-het Systeem van het Hotelslot (Genetwerkte) dat een gehele oplossing van het sluiten van het hotel is. Voor de hoteleigenaar, geeft ECU mogelijkheid die het gebruiken van electrics van de ruimte controleert. Het beperkt de kaarthouders, woont ook in de besparing van energie bij. Het verbeterde model (S2308/S2508) is slimmer dan normaal product. Zij hebben de capaciteit om een keycard in verschillende ruimten en de gebruikende geldige tijd te identificeren die uit Xeeder-het Systeem van het Hotelslot komt.

【Druk】

 

Contactgegevens
Xeeder Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Michael

Tel.: 86-755-83663830

Fax: 86-755-83663832

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)