Geniet van brandkast en faciliteit! - Xeeder

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Xeeder Technology Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu

Xeeder Technology Co., Ltd.

1 2 3 4
Xeeder Technology Co., Ltd. Xeeder Technology Co., Ltd. Xeeder Technology Co., Ltd. Xeeder Technology Co., Ltd.
周年 5 周年 6

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Xeeder
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 10000000-50000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 70% - 80%

Beperkt die Co. van de Xeedertechnologie, in het jaar van 2006 in Shenzhen, China wordt opgericht, is een wereldberoemde veiligheidsonderneming die hoofdzakelijk het slot produceert van de smartcarddeur dat reeds met succes met NFC-functie werd toegepast.

 

Xeeder werd onophoudelijk ISO9001: 2000 werden de Certificatie van het Kwaliteitsbeheersysteem vanaf 2009 tot 2012 en het geleverde slimme deurslot voor SIEMENS in 2010. 2011, Xeeder-softwareinterface goedgekeurd door Micros-Fidelio, het internationale gebiedendste PMS-systeem. Wij zijn één van de weinig slotfabrikanten wat verhouding met Micro in het Vasteland van China bouwen.

 

De de kerntechnologie van Xeeder is altijd op het belangrijke niveau in de wereld en wij houden nooit tegen achtervolgen van innovatie en verbetering op product, en dat is de ziel van de welvaart van Xeeder en de sleutel aan meer en meer populair het worden in de wereld in het verleden de 7 jaar. Wij zijn één van de eerste en snel weinig bedrijven in China die NFC-technologie in het systeem ontwikkelen van het deurslot en wij lanceerden NFC-het systeem van het hotelslot voor andere slimme fabrikanten van het deurslot in China wegens onze verhouding met NXP, de belangrijke groep in NFC. Groter China CEO van NXP bezocht Xeeder in Shenzhen in December 2012 en ondertekende overeenkomsten in samenwerkingsverband met Xeeder om stabiele en op lange termijn technische ondersteuning voor elk van de het hoteldeur van Xeeder te leveren NFC het slotproduct.

 

Het het slotsysteem wordt van het Xeederhotel reeds door klanten gebruikt in meer dan 50 landen worden gevestigd en gebieden, die niet alleen ontwikkelingslanden de omvatten houdt van Brazilië, de landen van Afrika en Vietnam maar ook landen in Europa en de Verenigde Staten van Amerika die. Het het slotsysteem van het Xeederhotel behandelt diverse gebieden, naast hotels, ontvangen wij ook hoge erkenning van toevlucht, flats, scholen en de ziekenhuizen.

Contactgegevens
Xeeder Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Michael

Tel.: 86-755-83663830

Fax: 86-755-83663832

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)